fbpx

Gevangen Licht Fotografie

Feminine – Krachtig – Artsy

Gevangen Licht Fotografie gaat verder dan alleen het maken van mooie plaatjes. Nathalie vindt dat iedere vrouw zichzelf moet vieren. In iedere vorm en maat, in iedere levensfase, om iedere (of geen) reden. Of je jezelf nou krachtig en sterk wil voelen, of kwetsbaar en teder, Nathalie geeft jou het beeld wat je nodig hebt voor nét dat extra beetje zelfvertrouwen.

Gevangen Licht Fotografie staat voor zelfliefde, warmte en compassie. Kernwaarden die we in de hele huisstijl terug hebben laten komen.

Klant:               Gevangen Licht Fotografie

Dienst:             Branding compleet + webdesign

Year:                2023

Branding Groningen
Logo Branding Brandiki Studio
DE WENS

Gevangen Licht Fotografie was klaar om zichzelf te laten zien, zodat ze zich volledig kon richten op fotografie.
Ze wilde online en offline vindbaar zijn. We verlangden een herkenbaar, toegankelijk en vrouwelijk merk. Tijdloos, zodat de huisstijl met de komende groei mee kan bewegen. We kozen voor een branding compleet + webdesign.

 

DE UITKOMST

Het was duidelijk dat Gevangen Licht klaar was om haar eigen kracht gaan staan. Tijdens onze 1:1 gesprekken ontdekten we Nathalie haar overtuigingen en krachten. We besloten een vrouwelijk sierlijk & krachtig merk neer te zetten, gebaseerd op de persoonlijkheid van Gevangen Licht Fotografie.

Voor Gevangen Licht ben ik opzoek gegaan naar de juiste look & feel. De verschillende warme kleuren die we gebruiken staan voor de verschillende vrouwen die in het zonnetje gezet worden. De ronde en flowy lijnen van het lettertype zorgen ervoor dat het merk zachte en toegankelijke uitstraling heeft. De kleuren en vormen kunnen op verschillende manieren toegepast worden en tegelijkertijd blijft het herkenbaar als ‘Gevangen Licht Fotografie’.

LOGO DESIGN

Het logo bestaat uit drie onderdelen. De buitenste omlijning staat voor een spiegel. Als fotograaf houdt Nathalie haar klanten letterlijk een spiegel voor, om ze te laten zien hoe prachtig ze zijn. De lijnen in de spiegel staan voor een lens. De camera lens waarmee Nathalie de foto’s maakt. Tot slot zien we een vrouwlijk figuur in het logo. Dit maakt het logo af met een feminine &  empowering look.

Voorkant van bedankkaart als onderdeel van branding voor Gevangenlicht Fotografie
Kortingskaartje als onderdeel van de branding voor Gevangen Licht Fotografie door Brandiki Studio

NATHALIE HAAR ERVARING

‘Rosa heeft de branding, de implementatie en het webdesign voor mijn bedrijf gemaakt. Door middel van de juiste vragen en een groot inlevingsvermogen lukt het Rosa om de kern van jouw bedrijf naar boven te halen. Op basis daarvan creëert ze een design dat precies kloppend is. Rosa denkt met je mee en staat open voor feedback. Voor mij was dit een fijne samenwerking om mijn bedrijf de uitstraling en zichtbaarheid te geven die het nodig had.’

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?