fbpx

De Huidwebshop

Vakkundig – persoonlijk – behulpzaam

De Huidwebshop is ontstaan vanuit de huidtherapie kliniek ‘De Laserkliniek’. Manon is een vakkundig huidtherapeut die er alles aan doet om jou weer te laten stralen in je eigen huid. Naast haar behandelingen werd het tijd om meer mensen te kunnen bereiken met haar kennis. Een plek waar kennis en advies samen komt:
De Huidwebshop.

Klant:               De Huidwebshop

Diensten:        Branding Compleet + Let’s Keep You Going + Copywriting

Jaar:                2023

DE WENS

Manon wilde een plek creëren die het gemakkelijk maakt om een passende huidverzorging te vinden. Iedere huid is anders en iedere huid heeft zijn eigen verzorging nodig. De Huidwebshop moest een plek huidverzorging voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk is. Een eerlijk advies die jou verder helpt naar een stralende en gezonde huid.

DE UITKOMST

We kozen voor een simpel en herkenbaar logo design. Herkenbaar als zusje van ‘De Laserkliniek’, en toch een eigen sausje. Ik maakte een logo, kleurenpallet en een Instagram Design. Daarnaast werkte ik samen met een webdesigner aan de vormgeving en copy writing van de webshop zelf.

Uiteindelijk heb ik de branding doorgevoerd op haar social media als Social Media Manager.
Om de klanten van De Huidwebshop de perfecte ervaring te geven, pakte ik ook de email marketing op. Zo weten we zeker dat de branding consistent wordt doorgevoerd en houdt Manon meer tijd over om te behandelen.

De olijfgroene kleur houdt de boventoon in de brand, ondersteund door een diepe kleur groen en aardse tinten. Olijfgroen wordt geassocieerd met rust en balans. Het kan een gevoel van groei en harmonie oproepen, gevoelens die Manon met haar specialistische kennis en huidproducten toegankelijk wil maken.

Door mijn verleden in de huidtherapie ben ik enorm trots en dankbaar dat ik dit prachtige merk heb mogen vormgeven!

MANON HAAR ERVARING

“Dankzij Rosa hebben we een hele mooie, passende en unieke branding en teksten. Ze is heel fijn om mee samen te werken. Betrouwbaar, creatief, enthousiast en geduldig. Ze luistert heel goed naar je wensen. Een echte vakvrouw. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken”

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?