fbpx

Elles in Officeland

Enthousiast – persoonlijk – betrouwbaar

Elles in officeland, ofwel: Elles, is een duizendpoot. Ze is behulpzaam en daadkrachtig. Het vak als Virtual Assistant is haar dan ook op het lijf geschreven.
Ze zal er alles aan doen om jouw bedrijfsvoering zo gemakkelijk mogelijk te maken, door nét even dat stapje extra te zetten.

Klant:               Elles in officeland

Diensten:        Branding Compleet + creative direction photoshoot + webdesign

Jaar:                2023

Branding foto van Elles in Officeland door Brandiki Studio
DE WENS

Elles haar bedrijf schoot de lucht in. Nog voordat ze tijd had voor het vormgeven van haar bedrijf, zat haar agenda al vol. Ze vroeg mij om hulp bij het neerzetten van een visual identity en een website, want ze groeide uit haar jasje. Haar website moest dienen als een visitekaartje, zoals ze het zelf noemde.
We gingen verder dan dat. In de huisstijl laten we laten zien wie Elles is. Een toegankelijke, vriendelijke en vooral enthousiaste uitstraling.

DE UITKOMST

De diepe groene tint die veel terugkomt is lijdend in Elles haar huisstijl. De diepe groene kleur straalt een gevoel van stabiliteit, kracht en betrouwbaarheid uit. Gevoelens die bij zaken zoals financiën belangrijk zijn. In haar branding foto’s hebben we professionaliteit met een vleugje enthousiasme gecombineerd.
De tone-of-voice op haar website en social media hebben we hierbij laten aansluiten. De teksten zijn niet alleen gemakkelijk om te lezen, maar ook mega leerzaam! 

ELLES HAAR ERVARING

“Ik heb heel fijne gesprekken gevoerd met Rosa over mijn branding. Ik ben gewoon van start gegaan, en wist ook niet waar ik moest beginnen. Gelukkig wist Rosa dit gelijk goed in banen te leiden en met me mee te denken.

Door haar kennis, ervaring en creativiteit had ze al vrij snel de kern van wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf te pakken. De producten voor mijn branding waren snel opgeleverd. Ze kan snel schakelen bij vragen of een aantal aanpassingen, en er wordt op dit moment een prachtige website opgebouwd.

Ik ben ontzettend blij met het werk wat ze voor mij geleverd heeft, en ik kan haar zeker aanbevelen voor het opzetten van de branding in jouw organisatie!”

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?