fbpx

Meike Molenaar Fotografie

artsy – enthousiast – persoonlijk

Toen ik Meike voor het eerst ontmoette voelde ik meteen haar enthousiaste, nieuwsgierige en tegelijk ook ontspannen uitstraling. Meike is een fotograaf die het liefst onderdeel is van de ervaring, zodat ze die voor jou vast kan leggen. Ze vindt het belangrijk verbinding te creëren met haar werk. We werkten samen aan een nieuwe branding die bij haar aansluit. 

Klant:              Meike Molenaar Fotografie

Diensten:       Branding To Go

Jaar:                2023

Nieuw logo ontwerp
Logo design Groningen
Logo design Groningen
DE WENS

Meike was toe aan een nieuwe, professionele uitstraling van haar bedrijf. Een uistraling die laat zien wat waar Meike Molenaar Fotografie voor staat. Ze wil ieder mens meegeven dat je mooi op de foto kan staan. Ze creëert een ontspannen sfeer en vindt het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Iets wat overduidelijk terug moest komen in haar nieuwe branding.

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen Groningen
DE UITKOMST

We kozen voor een minimalistisch en artsy logo ontwerp. Een mooie combinatie tussen haar verfijnde werk met een kunstzinnig randje. Een lettertype die hier perfect bij aansluit. De letters die met elkaar verbonden zijn staat voor de verbinding die Meike creëert met haar fotografie.

De kleuren lila kleur is gebruikt om een gevoel van zachtheid en ontspanning over te brengen. Mensen associëren deze kleur vaak met een gevoel van verfijning en tederheid. Het kan ook een vleugje mysterie toevoegen. De terra kleur straalt warmte en gezelligheid uit. Oranje wordt vaak geassocieerd met energie en enthousiasme, terwijl bruin kan staan voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Samengevoegd kan deze kleur een warme en geruststellende sfeer creëren.

website design

MEIKE HAAR ERVARING

Review branding
Logo ontwerp