fbpx

Branding Compleet

In 16 weken naar een bedrijf waar je met trots onderneemt, inclusief een gloednieuwe website die aansluit bij jouw merk. 

Plan discovery call
personal branding

Bouw je eigen droomleven.

Heb je de sprong gewaagd en ben je je eigen onderneming gestart? Fantastisch! Maar laten we eerlijk zijn; hoeveel tijd en energie heb jij geïnvesteerd in het neerzetten van jouw brand.

De beginfase is vaak een mix van opwinding en zo veel mogelijk regelen. Waarschijnlijk ben je nu een tijdje onderweg en komen de klanten binnen.
Tijd om het serieus aan te pakken.

Dit gaan we doen

1. Unieke Huisstijl
✔️ Weet wie jouw klanten zijn

✔️ Weet wat jou sterk maakt

✔️ Krijg weer zin om te ondernemen

✔️ Professionele uitstraling

branding guide
2. Branding Doorvoeren

✔️ Alle klant contacten in kaart brengen

✔️ Deze uitingen in huisstijl maken

✔️ Social media updgraden

✔️ Jouw waarden doorvoeren in je bedrijf

Branding Groningen
3. Droom Website

✔️ Website in de nieuwe huisstijl

✔️ Klanten herkennen jou

✔️ Je informatie is duidelijk te vinden

✔️ Word beter vindbaar op Google

Webdesign Groningen

Ervaar je echt die vrijheid waar je voor bent gaan ondernemen?

Dat ondernemen is leuk, maar we zijn allemaal begonnen vanuit een verlangen naar vrijheid. Maar als jij 24/7 werkt om al die ballen in de lucht te houden, heb je dan echt die vrijheid die je zo graag wilde?
Je financiën, huishouden, relaties en als het kan ook nog wat selfcare. 

De kans is groot dat je worstelt met de overtuiging om het zelf te moeten doen en je daarbij behorende perfectionisme. De ondernemers om je heen inspireren je, maar het maakt je soms ook onzeker. Hoe doet iedereen dat toch en how the hell ga ik uitblinken in deze menigte?!

Denk eens na; is wat je nu doet hetgeen wat jouw bedrijf het snelst laat groeien? Hoe fijn zou het zijn als je uit kunt besteden, zodat jij meer tijd overhoudt. En we weten allemaal dat tijd = geld. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent, dan focus ik me op waar ik goed in ben. Zo bouwen we samen jouw droom business.

Geen 50 tinten beige.
Gewoon een duidelijk en authentiek merk.

80% van de inspanning die we doen zorgen slechts voor 20% resultaat.

Let’s make it f*cking worth it.

Na het doen van de Branding Compleet:

✔️ Merk je dat je helder en zelfverzekerd je verhaal kunt vertellen. Je hebt niet alleen een logo; je hebt een identiteit die echt bij jou past.

✔️ Elke keer dat je nu naar je website of social media kijkt, voel je trots. Het straalt professionaliteit uit, en het is een plek waar klanten met vertrouwen naartoe komen.

✔️ Merk je dat je boodschap veel gerichter is. Je spreekt nu direct tot de harten van de mensen die echt om jouw product of diensten geven.

✔️ Valt je op in de markt. Je merkt dat mensen jou onthouden, niet alleen vanwege wat je doet, maar ook vanwege wie je bent.

✔️ Krijg je positieve reacties van je klanten en ze vinden je website gemakkelijk te gebruiken.

✔️ Het beste van alles? Nu kun je je meer richten op wat je het liefste doet. Minder afleiding, meer diepte in je kernactiviteiten.

Het is tijd voor een jas die past.

Het enige wat je hoeft te doen is de stoute schoenen aantrekken en een Disovery Call plannen want vanaf daar ben ik er om je te helpen met de rest.

Waarom heb ik de Branding Compleet gemaakt?

De Branding Compleet heb ik ontworpen voor de ondernemer die klaar is voor de volgende stap. Je bent al een tijdje op weg en je merkt dat de uitstraling van je bedrijf niet meer bij je past. Je bent toe aan een professionele uitstraling en een sterk merk. Je groeit namelijk als ondernemer en daar hoort een passende uitstraling bij. 

Ik ben ervan overtuigd dat jouw bedrijf niet alleen beter gaat lopen met een professionele branding, maar dat jij als ondernemer ook meer rust en plezier ervaart in het ondernemen. Je kunt met trots jouw bedrijf laten zien. Daarom heb ik dit traject ontwikkeld, speciaal ontworpen om jou te helpen die professionele uitstraling overal in door te voeren. 

Ik begrijp als geen ander dat er veel komt kijken bij het ondernemen. Het is fijn om iemand aan je zij te hebben die met je meedenkt en helpt jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Niet iedereen durft die sprong te wagen. Maar nu is het moment aangebroken voor een strategisch plan en een maatpak dat jou perfect past.

 

Wat mijn klanten zeggen

Nieuwe website Groningen
Website laten maken
Website maken Groningen

De inhoud van de

Branding Compleet:

✔️ Discovery Call

✔️ Brand Explorer:
We gaan samen opzoek naar jouw kracht en unieke waarden.

✔️ Moodboard:
Ik ontwerp twee verschillende moodboards waaruit jij kan kiezen. Dit zet nog niks vast, maar bepaalt de richting die we opgaan.

✔️ Logo design (+ sublogo):
Ik ontwerp 2-3 logo versies voor jouw bedrijf waaruit we bepalen welke het beste aansluit bij jouw wensen en je doelgroep.

✔️ Kleurenpalet op maat:
Ik stel een persoonlijk kleurenpalet samen die we gaan gebruiken in jouw gehele branding.

✔️ Fonts + licenties:
Ik stel op welke lettertypes je gebruikt binnen je branding en hoe je deze inzet.

✔️ Brand Guide:
Hierin laat ik zien wat jouw nieuwe branding is en geef ik uitleg bij de verschillende onderdelen. Zo weet je precies hoe je jouw branding in kunt zetten.

✔️ Visuele uitingen:
Waar jij ook zichtbaar moet zijn voor je klant, we zorgen ervoor dat dit naadloos aansluit bij jouw nieuwe branding.

✔️ Nieuwe website
Als kers op de taart en natuurlijk niet te missen in deze tijd: een nieuw ontworpen website die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook een plek waar je je klanten met trots naar door kunt verwijzen.

Herken jij je in het volgende? Dan is de Branding Compleet voor jou:

  • Je wilt opvallen in de markt met een professionele uitstraling

  • Je wilt graag een diepere connectie met je klanten waardoor ze echte fans worden en bij je terugkeren

  • Je wilt jouw bedrijf zodanig neerzetten dat het aansluit bij jouw normen en waarden

  • Je wilt klaar zijn voor groeimogelijkheden

  • Je wilt meer zichtbaar zijn waardoor je makkelijker gevonden wordt door potentiële klanten

  • Je verlangt weer naar een gevoel van voldoening en trots waarbij je bedrijf een positieve impact heeft.

Gefeliciteerd!

Je hebt het einde van de pagina gehaald! Je weet nu alles van de Branding Compleet. Twijfel je of de Branding Compleet de juiste stap is voor je of heb je nog andere vragen? Stuur me dan gerust een berichtje via Whatsapp, dan help ik je verder. 

Liefs, Rosa